Fernando Escura, soci-director de Bufet Escura, i l’advocat Alberto Xicoy donaran a conèixer les últimes notícies sobre protecció de dades el pròxim 20 de novembre a Barcelona en una jornada gratuïta per a farmacèutics. L’acte tindrà lloc a l’Hotel Hesperia Presidente (Av. Diagonal 570).

Les novetats del nou reglament de protecció de dades serà un dels grans temes que es tractaran a la jornada, juntament amb la distribució de productes farmacèutics per serveis de missatgeria i la venda a través de plataformes digitals a través d’internet. Durant l’acte també es presentarà l’informe econòmic del sector farmàcies 2017 (consulteu programa de la jornada).

Reserva la teva plaça

L’aforament d’aquesta jornada és limitat, així que si estàs interessat a assistir has de posar-te en contacte amb Escura per reservar la teva plaça. Pots fer-ho:

Conferències i formació

L’empresarial ofereix la possibilitat de formar-se en diferents àmbits, assistint a conferències d’interès i realitzant cursos de formació per a titulars i auxiliars de farmàcia de manera gratuïta o a preus especials, gràcies als convenis i acords signats amb les diferents entitats amb les quals col·labora.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank