Ets soci? Tens un 10% de descompte en el preu del curs

El preu del curs és de 156 euros (si es fa el pagament abans del 22 de novembre) i 195 euros (a partir del 22 de novembre). Els socis de FEFAC poden beneficiar-se d’un 10% de descompte. Truca’ns al 93 323 24 22 o envia’ns un e-mail a fefac@fefact.cat per obtenir el teu cupó promocional. Un cop tinguis el cupó, fes la inscripció a la web de Mediformplus.

Mediformplus organitza la II Masterclass de Dermofarmacia el dia 10 a Barcelona. Aquesta jornada està marcada per la innovació i l’experiència i professionalitat dels seus ponents, referents en el sector farmacèutic, dermatològic, sanitari i màrqueting.

La Masterclass de Dermofarmacia “Dermatologia per a farmacèutics”, organitzada per Mediformplus i patrocinada per laboratoris destacats com Cantàbria Labs, Martiderm, Boí Thermal i grup Naos, ofereix classes magistrals impartides per referents i experts en l’àmbit de la dermofarmacia i dermatologia.

Aquestes intervencions s’oferiran des d’un punt de vista eminentment pràctic, la qual cosa permetrà l’aplicació de tot l’exposat en la gestió diària de la farmàcia.

L’agenda inclou temes que susciten interès en els clients de la farmàcia: evidència científica, dermatologia, gestió de rrss, maquillatge, medicina estètica i nutrició.

Ponents

Cristina Eguren, metge especialista en dermatologia mèdic-quirúrgica i venerología, parlarà sobre “Dermatologia i Medicina Estètica: com complementar-nos”, una ponència que oferirà les eines per a complementar el tractament mèdic abans, durant i després dels tractaments dermatològics més demandats del mercat.

Gema Herrerías, titular de A5Farmacia, vocal de Dermofarmacia a Andalusia i vocal de Dermofarmacia a Sevilla; parlarà des de la seva experiència oferint un dels serveis de dermoasesoria més complets d’Espanya i com a fundadora i directora de la marca GH Gema Herrerías sobre la “

Evidència científica: Com reconèixer un producte eficaç i on buscar-lo”.

M. Paz Pellús, farmacèutica amb set títols universitaris superiors que la posicionen com a experta en cosmètica, dermofarma, RRSS i màrqueting digital ens oferirà la ponència “Reaccions d’Hipersensibilitat. Ingredients que la causen amb més freqüència”, que inclourà totes les novetats en la normativa cosmètica per entendre què està passant amb la cosmètica “sense”.

Genoveva Lucena, farmacèutica, divulgadora i especialista en dermofarmàcia i gestió de les RRSS ens descobrirà la “Twincosmètica: abordatge nutricional del pacient dermo”, una nova visió de com combinar la nutrició amb la rutina cosmètica del pacient.

Aina Bordoy, farmacèutica i experta en cosmètica que ha desenvolupat la seva marca personal com @dos.infinitos, a més de gestionar les RRSS de la farmàcia familiar @farmabonnin és la persona perfecta per parlar sobre “Com gestionar les RRSS i arribar al client final” i oferir les claus per a entendre quina cerca el client, com reclamar la seva atenció i ser estratègics perquè la seva finalitat sigui la compra del producte en la teva farmàcia.

Olga Orantes, farmacèutica, formadora i maquilladora professional amb 4 títols universitaris que la posicionen com a experta en dermofarmacia, maquillatge per a pacients oncològics i màrqueting serà la responsable d’exposar “Què ha de dir un sanitari sobre el maquillatge”, oferint les tècniques de maquillatge més innovadores i efectives, adaptades a la farmàcia.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank