Els socis de FEFAC tenen un 10% de descompte!

Dos anys després de l’últim MeetingFENG i després d’una pandèmia mundial, MDF reuneix novament les farmàcies més innovadores del país i la indústria més implicada en el seu esdeveniment referent, el #MeetingFENG21.

En aquesta ocasió la cita tindrà lloc el 24 de novembre a Barcelona, data en la qual es retrobaran les Farmàcies d’Elevat Nivell de Gestió (FENG). L’objectiu: compartir els secrets de l’èxit del seu model de negoci.

A més, en aquesta edició de l’esdeveniment referent en la Gestió de l’Oficina de Farmàcia, MDF posa a la disposició de tots els farmacèutics dos modalitats d’assistència. Presencial, amb 150 places disponibles, i en línia a través de streaming.

En totes dues opcions, es podrà assistir a les 9 ponències i les 5 píndoles formatives ofertes per personalitats referents del sector; però en la modalitat presencial, a més, es comptarà amb accés a un espai networking indústria-farmàcia en el qual compartir interessos i projectes.

Entre les intervencions ofertes en l’esdeveniment podem destacar les ponències d’Antoni Torres, president de la FEFAC; Gema Herrerías, Farmacèutica titular d’A5 Farmàcia i CEO de gh; Luis de la Fuente, CEO del Grup MDF i cinc farmàcies amb un model de negoci veritablement diferenciador i orientat a l’experiència de client.

PREMIS FENG: UN RECONEIXEMENT A la RESILENCIA

MDF aprofita el marc del #MeetingFENG21 per al lliurament de la VI Edició dels Premis FENG. Aquest és un reconeixement al sector farmacèutic per la seva trajectòria, dedicació i evolució i s’inclourà un FENG a la Resiliència. Es destacarà la capacitat d’adaptació d’una Farmàcia i un Laboratori en situacions tan excepcionals com la viscuda amb la pandèmia.

Aquests reconeixements suposen el millor tancament per al retrobament més esperat del sector farmacèutic, i un gran punt de partida per a una nova etapa de creixement.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank