Farmacéuticos sin Fronteras ha posat en marxa la 10ª edició del programa formatiu i de voluntariat internacional ‘Proyecto Boticarios’, amb l’inici del curs de Gestió i Intervenció Farmacèutica en Cooperació i Ajuda Humanitària.

Està dirigit a professionals farmacèutics i estudiants d’últim curs de llicenciatura o grau de Farmàcia.

Duració: octubre 2021- juny 2022
Metodología: Online 190 hores / 16 presencials (5 hores dedicació setmanal) – Plataforma CDAF 2.0 de Farmacéuticos Sin Fronteras
Titulació: Especialització en Cooperació Farmacèutica
Nº places: 40 (limitades)

El curs està dividit en tres mòduls: Gestió d’ONG, Gestió Integral de Projectes en el Sud i Àrees d’intervenció en cooperació farmacèutica.

El curs estudia els processos de funcionament dels organismes del tercer sectors en l’àmbit de la farmàcia i capacita l’alumne en la gestió integral d’organitzacions no lucratives. Capacitació en la identificació, disseny, execució i avaluació de programes, projectes i activitats de tipus sanitari-farmacèutic en l’àrea de la cooperació internacional, ajuda humanitària i acció social.

El curs es desenvolupa en la Plataforma per a la gestió del coneixement en les seves 190 hores online. Es realitza mitjançant videoconferències, treballs en grup, treballs individuals, fòrums de debat i aplicacions interactives. Durant el mes de juny estan programades dues jornades presencials, 16 hores, dissabte i diumenge, que tindran lloc al Caixaforum Madrid.

Enllaç d’inscripció aquí