L’acte tindrà lloc de 9.45 a 11.00 a la sala 9 de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

El pròxim 26 de juny tindrà lloc a Barcelona la presentació del Primer Manifest de la Vavulopatia. Així, escomptarà amb la participació de:

  • Xavier Viñolas, president de la Societat Catalana de Cardiologia
  • Marta Sitges, directora de l’Institut Clínic Cardiovascular de l’Hospital Clínic de Barcelona
  • Ángel Cequier, president electe de la Societat Espanyola de Cardiologia
  • Manuel Castellà, cardiòleg intervencionista, cap del servei de Cirurgia Cardiovascular de l’Hospital Clínic de Barcelona.
  • Lluís Cuixart, metge d’Atenció Primària.

L’acte estarà avalat per la doctora Fina Mauri, directora del Pla Director de les Malalties Cardiovasculars, Direcció General de Planificació i Recerca en Salut, Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Campanya de conscienciació de les valvulopaties

Aquesta presentació s’emmarca en el context de la Campanya de conscienciació de les valvulopaties, l’Associació Espanyola de Portadors de Vàlvules Cardíaques i Anticoagulats (AEPOVAC) i representada per la seva presidenta, Mª Cecilia Salvador, i amb la col·laboració activa de l’Associació de Pacients amb Malalties Cardiovasculars Corazón Sin Fronteras, representada per Patricio Pérez-Armijo, delegat a Barcelona.

Llibre blanc de les valvulopaties

AEPOVAC lidera a Espanya l’Aliança de Conscienciació de la Valvulopatia, que en l’àmbit europeu s’ha materialitzat amb la celebració del Dia Europeu de les Valvulopaties el 8 de setembre, a través de la presentació d’un llibre blanc. Aquest recull tota la informació rellevant sobre les valvulopaties cardíaques de la mà de professionals de la salut de tota Europa.

Primer Manifest de la Valvulopatia

Per tant, aquest Primer Manifest de la Valvulopatia és la rèplica d’aquest llibre blanc a Espanya, en suport de la iniciativa europea. La seva elaboració ha comptat amb un comitè assessor format per especialistes que han donat el seu punt de vista expert pel que fa al diagnòstic, tractament i abordatge d’aquesta malaltia a Espanya.

Incidència de la malaltia

A Espanya, el 3% de les persones majors de 65 anys es veuen afectades per aquesta malaltia, arribant el percentatge al 7,4%, en casos de pacients de més de 85 anys. A més, s’estima que el nombre d’afectats continuarà creixent a causa de l’augment de la població d’edat avançada.

Confirma la teva assistència

Reseva la teva plaça trucant o enviant un WhatsApp: 619 845 657 – 627 836 319

Descarrega el díptic amb tota la informació

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank