Els socis de la FEFAC poden registrar-se de manera gratuïta

Beauty Cluster Barcelona organitza del 26 al 29 de gener de 2021 el 6th Beauty Innovation Days, un esdeveniment que va néixer l’any 2015 amb la visió d’interconnectar a empreses innovadores de la cadena de valor del sector de la bellesa amb empreses interessades a col·laborar o adquirir la mateixa innovació. Aquestes jornades incorporen tot el cicle d’innovació, des de la creació de nous actius i ingredients fins a noves solucions tecnològiques, científiques o aplicades a la relació amb el consumidor. 

Les edicions del Beauty Innovation Days congreguen anualment a Barcelona a la indústria cosmètica, estètica i perfumeria. Aquesta sisena edició, a causa de la situació global provocada per la COVID-19, tindrà lloc de manera virtual per facilitar la participació internacional, i adaptant-se a les circumstàncies. 

Està previst que aquesta edició atregui participants de tot el món interessats en innovació en el sector de la bellesa. 

Si ets soci de la FEFAC i vols assistir, escriu-nos un e-mail a fefac@fefac.cat demanant la teva invitació i podràs registrar-te de manera gratuïta, gràcies a l’acord de col·laboració entre l’empresarial i el Beauty Cluster Barcelona.

Durant 4 dies els inscrits tindran accés a l’espai expositiu d’empreses del sector, a la plataforma de networking B2B, al directori d’innovacions, a sessions magistrals d’experts internacionals i presentacions en format elevator pitch d’innovacions, entre altres continguts. Consuta el PDF de la jornada

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank