Inici 9 Actualitat 9 Acord de col·laboració InfoJobs – Fefac

Acord de col·laboració InfoJobs – Fefac

21 febr., 2024 | Actualitat, Gestió, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Laboral, Proveïdors

Els socis de Fefac poden obtenir descomptes en les tarifes d’Infojobs.

FEFAC i la plataforma InfoJobs tenen signat un Acord. L’objectiu és facilitar a les farmàcies sòcies la recerca de personal, per tal de configurar els equips.

Infojobs és la web de treball de referència a Espanya que ajuda als candidats de tots els perfils a trobar la millor feina.

A través de l’acord, els farmacèutics associats a la Fefac poden utilitzar el servei d’InfoJobs per trobar candidats. En el següent enllaç trobareu les tarifes: Acord FEFAC-Infojobs

7 de cada 10 farmàcies troben personal a través de la borsa de treball de la FEFAC

El servei de borsa de treball és molt ben valorat pels titulars de farmàcia, doncs ha demostrat la seva eficiència.

Així ho revelen les dades d’activitat de la Borsa de Treball d’AFB. A través de la col·laboració amb Infojobs, durant 2021 s’han enviat 1.097 e-mails entre sol·licituds de farmacèutics i auxiliars. Hi ha farmàcies a les quals s’ha enviat més d’un e-mail.

Tenint en compte que no totes les farmàcies comuniquen quan contracten algú, es pot confirmar que 7 de cada 10 farmàcies han trobat personal a través de la nostra borsa de treball. S’han cobert un 55% de sol·licituds que buscaven farmacèutic, i el 90% de els que buscaven auxiliars de farmàcia.

0 Comments

Submit a Comment