L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris participarà a la vuitena edició de la #MedSafetyWeek, una campanya anual de conscienciació a nivell internacional que es celebrarà del 6 al 12 de novembre.

El seu propòsit és fomentar la notificació de sospites de reaccions adverses a medicaments entre els pacients i els professionals de la salut, com els farmacèutics, a més de ressaltar la importància que tenen aquestes notificacions per conèixer millor els possibles riscos dels medicaments i així poder-los minimitzar.

Qui pot notificar les sospites?

A Espanya, la notificació de sospites de reaccions adverses es fa als Centres Autonòmics de Farmacovigilància, a través del portal NotificaRAM de l’AEMPS, així com per qualsevol altre mitjà que aquests posin a disposició de professionals sanitaris i de la ciutadania.

La #MedSafetyWeek és una iniciativa de l’Uppsala Monitoring Centre (UMC), centre col·laborador de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per a la vigilància internacional de la seguretat dels medicaments, i compta amb la col·laboració de la Coalició Internacional d’Autoritats Reguladores de Medicaments (en anglès, ICMRA).

Concretament, en aquesta campanya participaran les autoritats reguladores de medicaments de 88 països, així com les comunitats autònomes, associacions de pacients, societats científiques, centres sanitaris i institucions públiques de tot el món.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank