Us informem que l’Ajuntament de Lloret de Mar ha aprovat les bases de la concessió de subvencions municipals 2021 destinades al teixit productiu a Lloret de Mar.

La finalitat d’aquestes subvencions és el foment del teixit productiu local per a l’any 2021 amb motiu de la crisi sanitària provocada pel Covid-19 a Lloret de Mar.

Les farmàcies es podrien acollir a les següents línies de subvenció:

Línia 1. Destinada a aquelles persones físiques o jurídiques que realitzin una activitat econòmica en relació al teixit productiu al municipi de Lloret de Mar, i que hagin portat a terme la contractació laboral de persones, de l’1 de gener de 2021 fins el 5 de desembre de 2021.

Línia 3. Destinada a aquelles persones físiques o jurídiques que realitzin una activitat econòmica amb relació al teixit productiu al municipi de Lloret de Mar, i que portin a terme accions de millora de la imatge exterior de les persianes de l’establiment (substitució, contractació de professionals per realitzar treballs de manteniment i millora, contractació per tasques d’embelliment a través d’un projecte artístic, aplicacions digitals, o socials, creació de webs, cartellera digital, analítica, intel·ligència artificial, o anàlogues), i de digitalització (plataformes de comerç electrònic i xarxes socials, creació webs, cartellera digital, analítica, intel·ligència artificial, o anàlogues) a Lloret de Mar, de l’1 de gener de 2021 fins el 5 de desembre de 2021, i que compleixin amb la normativa aplicable vigent.

BASES DEFINITIVES

BOP EDICTE CONVOCATÒRIA

DIPTIC INFORMATIU