La Unión de Almacenistas de Hierro de España i la Federación de áridos s’incorporen a la Junta Directiva de la PMcM

La Plataforma Multisectorial contra la Morositat (PMcM) ha triat nova Junta Directiva. Ho ha fet després de la celebració de la seva última Assemblea General Extraordinària el 20 d’octubre a Madrid. Antoni Cañete, ha estat reelegit de nou president.

La Unión de Almacenistas de Hierro de España (UAHE) i la Federación de áridos (FdA), tots dos amb representació estatal, són els dos membres acabats d’incorporar a la Junta Directiva de l’entitat.

Per al president de la PMcM, Antoni Cañete, aquest canvi suposarà “una injecció d’il·lusió i professionalitat en la lluita contra la xacra de la morositat i una representació més diversa de sectors econòmics”.

La nova composició cobrirà el mandat fins a novembre de 2025. Així, l’etapa entrant centrarà la seva labor en un triple objectiu: aconseguir la consecució del règim sancionador, de l’Observatori de la Morositat i la limitació de fons europeus a aquelles empreses que no compleixin la Llei de Lluita contra la Morositat.

La nova Junta Directiva està formada per vuit entitats integrants. President: Antoni Cañete (PIMEC); vicepresidents: Francesc Acín (AFME), Andrés Sabater (FENIE) i Julio Villaescusa (FENADISMER); tresorer: César Luaces (Federació d’Àrids); secretari: Alejandro Saenger (FACEL); vocals: Enrique Sáez (UAHE), Rafael Arruga (AEFIMIL) i Andrés Carasso (AFME).

Font d’informació: PMcM