La Unión de Almacenistas de Hierro de España i la Federación de áridos s’incorporen a la Junta Directiva de la PMcM

La Plataforma Multisectorial contra la Morositat (PMcM) ha triat nova Junta Directiva. Ho ha fet després de la celebració de la seva última Assemblea General Extraordinària el 20 d’octubre a Madrid. Antoni Cañete, ha estat reelegit de nou president.

La Unión de Almacenistas de Hierro de España (UAHE) i la Federación de áridos (FdA), tots dos amb representació estatal, són els dos membres acabats d’incorporar a la Junta Directiva de l’entitat.

Per al president de la PMcM, Antoni Cañete, aquest canvi suposarà “una injecció d’il·lusió i professionalitat en la lluita contra la xacra de la morositat i una representació més diversa de sectors econòmics”.

La nova composició cobrirà el mandat fins a novembre de 2025. Així, l’etapa entrant centrarà la seva labor en un triple objectiu: aconseguir la consecució del règim sancionador, de l’Observatori de la Morositat i la limitació de fons europeus a aquelles empreses que no compleixin la Llei de Lluita contra la Morositat.

La nova Junta Directiva està formada per vuit entitats integrants. President: Antoni Cañete (PIMEC); vicepresidents: Francesc Acín (AFME), Andrés Sabater (FENIE) i Julio Villaescusa (FENADISMER); tresorer: César Luaces (Federació d’Àrids); secretari: Alejandro Saenger (FACEL); vocals: Enrique Sáez (UAHE), Rafael Arruga (AEFIMIL) i Andrés Carasso (AFME).

Font d’informació: PMcM

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank