El sindicat de tècnics del Ministeri d’Hisenda, Gestha, ha publicat un informe on expressa obertament el frau en les cotitzacions per part de les persones autònomes

Autònoms PIMEC vol reivindicar la figura de la persona autònoma després que un informe publicat pel sindicat de tècnics del Ministeri d’Hisenda, Gestha, acusi de frau al col·lectiu de forma generalitzada. L’informe assenya que més de la meitat del total d’autònoms del país declaren guanyar menys de 12.000 euros anuals per no tributar per IRPF. A més, exigeixen que l’Agència Tributària actuï i també reclamen una revisió del sistema de mòduls, un sistema que encara utilitzen el 40% dels professionals.

Autònoms PIMEC ha deixat clar que “no està d’acord amb cap tipus de frau generalitzat, ni d’autònoms, ni de pimes ni grans empreses“, i que des de l’entitat sempre s’ha recomanat als associats que compleixin amb la llei. De fet, Autònoms PIMEC organitza periòdicament diferents jornades per posar a disposició dels autònoms informació respecte a lleis i normatives que afectin al col·lectiu.

En qualsevol cas, l’entitat denuncia que les acusacions de frau es dirigeixin cap al col·lectiu autònom, més indefens i amb menys estructura, i no a les grans corporacions i les grans fortunes, que possiblement són els col·lectius més defraudadors d’impostos.

En segon lloc, Autònoms PIMEC reitera que per tenir un teixit d’autònoms competitiu, productiu i amb capacitat per fer front als impostos, caldria posar remei a la primera causa de fallida del col·lectiu, la morositat, i imposar un règim sancionador.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank