L’objectiu de la Borsa d’emergència Covid-19 és que farmacèutics i tècnics de farmàcia contribueixin a mantenir la continuïtat dels serveis de farmàcia comunitària.

A la FEFAC estem rebent missatges de companys i professionals que s’ofereixen a col·laborar per incorporar se com a reforç en l’emergència sanitària per Coronavirus Covid-19, com a personal en les oficines de farmàcia. L’objectiu de la borsa d’emergència Covid-19 és mantenir els serveis farmacèutics, que s’està demostrant essencials per la societat i el sosteniment d’un Sistema Sanitari de la qualitat del nostre, en uns moments tan i tan complexos.

La FEFAC vol facilitar aquesta opció com a mesura per a la preservació i assegurament de l’atenció al servei en l’empresa-oficina de farmàcia en favor de la ciutadana en les pròximes setmanes / mesos, per donar resposta a l’alerta sanitària i estat d’alarma decretat a raó dels efectes de la pandèmia.

T’ho separem en funció del Conveni Col·lectiu de cada Província:

A la de Barcelona, mitjançant contractes temporals (a temps complet o parcial) a través del contracte temporal d’obra o servei determinat (durant el temps que duri l’emergència i necessitat de reforç). (Article 15.a Estatut dels Treballadors i Article 10 Conveni Col·lectiu d’Oficines de Farmàcia de Barcelona).

A les de Lleida, Girona i Tarragona, mitjançant contractes temporals (a temps complet o parcial) a través del contracte temporal eventual per circumstàncies del mercat/producció (durant el temps que duri l’emergència i necessitat del reforç). (Article 15.b Estatut dels Treballadors i Art. 9.1 Conveni Col·lectiu d’Oficines de Farmàcia de les províncies de Lleida, Girona i Tarragona).

La contractació d’aquests reforços està sotmesa al compliment de les obligacions legals d’alta i cotització a la SS, com a qualsevol altra contractació de treballadors/es.

El fet de que sigui una ajuda per la causa d’Emergència no modifica cap obligació ni dret i, per tant, cal ser igual de curosos i rigorosos en els procediments com en condicions normals.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank