Els alumnes en modalitat FP Dual ja poden començar a contractar-se

Els socis interessats poden posar-se en contacte amb la FEFAC per rebre currículums, fer entrevistes a possibles candidats i tancar contractacions per als pròxims mesos. La persona de contacte és Montse Ruiz (mruiz@fefac.cat).

Branques de la Formació Dual disponibles

  • FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA

Pròximament disposarem de nous currículums d’estudiants que realitzen formació dual a l’abast dels socis de l’empresarial. Si estàs interessat, truca’ns i t’informarem.

Ampliar el nombre de col·laboracions

FEFAC treballa per ampliar el nombre de col·laboracions amb els centres formatius i, així, oferir candidats de totes les especialitats i de qualsevol punt del territori català. Us anirem informant.

Si requeriu personal en alguna de les especialitats disponibles, truqueu al 93 323 24 22 o envieu un e-mail mruiz@fefac.cat (Montse Ruiz)

Més informació sobre la Formació Dual

FEFAC treballa amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb escoles de Formació Professional amb l’objectiu de fomentar la Formació Dual a les farmàcies, per tal de respondre a la necessitat d’aquestes de cobrir places d’aprenents de diferents perfils.

Avantatges de la Formació Dual

La Formació Dual permet a l’oficina de farmàcia disposar de professionals qualificats, adaptats a les seves necessitat. A més, els aprenents adquireixen els coneixements sobre els equipaments, processos i valors de la pròpia farmàcia.

Com funciona?

Mitjançant un conveni entre el centre i la farmàcia, s’acorda la distribució de la formació. Així, l’estada es divideix en dues fases.

Fases de l’estada de l’alumne

Primer, l’alumne realitza unes pràctiques no remunerades de 100 hores, així s’adapta al funcionament de la farmàcia. Després, en finalitzar aquest període, s’inicia l’estada remunerada, en modalitat de contracte o de beca, atenent als criteris d’accés prèviament acordats entre l’empresa i el centre.