Els alumnes en modalitat FP Dual podran començar a contractar-se a partir del mes de setembre

La crisi de la covid-19 va aturar la contractació de personal en modalitat FP Dual el passat mes de març. A partir d’aquest mes de juny, reactivem la contractació.

La FEFAC disposa de currículums d’alumnes que estaven pendents de fer la FP Dual abans de la crisi de la covid-19 i que es podran començar a contractar a partir del mes de setembre.

Els socis interessats poden posar-se en contacte amb la FEFAC a partir d’aquest mes de juny per rebre currículums, fer entrevistes a possibles candidats i tancar contractacions per al mes de setembre. La persona de contacte és Montse Ruiz (mruiz@fefac.cat).

Davant la situació d’excepcionalitat que estem vivint, ocasionada per la COVID-19, es podria contractar primer l’alumne amb un contracte d’FCT (pràctiques obligatòries) i després passar-se a FP Dual.

Branques de la Formació Dual disponibles

  • FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA
  • ACTIVITATS COMERCIALS 
  • GESTIÓ ADMINISTRATIVA I FINANCES 
  • GESTIÓ DE VENDES I ESPAIS COMERCIALS
  • MARKETING I PUBLICITAT

Pròximament disposarem de nous currículums d’estudiants que realitzen formació dual a l’abast dels socis de l’empresarial. Si estàs interessat, truca’ns i t’informarem.

Ampliar el nombre de col·laboracions

FEFAC treballa per ampliar el nombre de col·laboracions amb els centres formatius i, així, oferir candidats de totes les especialitats i de qualsevol punt del territori català. Us anirem informant.

Si requeriu personal en alguna de les especialitats disponibles, truqueu al 93 323 24 22 o envieu un e-mail mruiz@fefac.cat (Montse Ruiz)

Més informació sobre la Formació Dual

FEFAC treballa amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb escoles de Formació Professional amb l’objectiu de fomentar la Formació Dual a les farmàcies, per tal de respondre a la necessitat d’aquestes de cobrir places d’aprenents de diferents perfils.

Avantatges de la Formació Dual

La Formació Dual permet a l’oficina de farmàcia disposar de professionals qualificats, adaptats a les seves necessitat. A més, els aprenents adquireixen els coneixements sobre els equipaments, processos i valors de la pròpia farmàcia.

Com funciona?

Mitjançant un conveni entre el centre i la farmàcia, s’acorda la distribució de la formació. Així, l’estada es divideix en dues fases.

Fases de l’estada de l’alumne

Primer, l’alumne realitza unes pràctiques no remunerades de 100 hores, així s’adapta al funcionament de la farmàcia. Després, en finalitzar aquest període, s’inicia l’estada remunerada, en modalitat de contracte o de beca, atenent als criteris d’accés prèviament acordats entre l’empresa i el centre.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank