El 19 de novembre és el Dia Internacional de l’Home, data ideal per abordar des de la farmàcia tot allò que té a veure amb la salut masculina. Per aquest motiu, la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya i Oncolliga han fet arribar a les farmàcies catalanes, amb la col·laboració d’Alliance Healthcare, tríptics sobre el càncer de pròstata  patrocinats per Janssen.

L’objectiu és que les farmàcies s’impliquin distribuint aquests tríptics entre els seus pacients, donant a conèixer la realitat del càncer de pròstata, oferint informació, orientació i assessorament pel que fa als tractaments, tot potenciant el paper del farmacèutic com a professional de la salut més pròxim al pacient que ofereix seguretat i confiança.

La implicació dels farmacèutics és imprescindible i des de l’empresarial us animem a participar. Si teniu cap mena de dubte o voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’equip de FEFAC (93 323 24 22).

El teu farmacèutic t’informa

Aquesta acció s’organitza en el marc de col·laboració de Fundació Oncolliga i FEFAC en matèria de càncer per aquest 2019. T’animem a sumar-te a aquesta campanya sobre el càncer de pròstata, en motiu del dia Internacional de l’home, que se celebrarà el 19 de novembre, per abordar la salut masculina.

Descarrega el tríptic informatiu sobre càncer de pròstata

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank