Setmana Mundial del Glaucoma del 7 al 13 de març

L’IMO Grupo Miranza ha presentat, en el marc de la Setmana Mundial del Glaucoma, que té lloc del 7 al 13 de març, una nova plataforma per a pacients i familiars, el Canal Glaucoma. Aquesta plataforma compta amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC).

En aquesta plataforma l’usuari trobarà informació sobre el glaucoma i la hipertensió ocular, quina relació existeix entre glaucoma i hipertensió ocular i com es diagnostica aquesta malaltia ocular. També es fa referència als diferents tractaments que existeixen: col·liris, làser i cirurgia.

Al Canal Glaucoma, l’usuari pot consultar consells sobre glaucoma i esport, conducció, emocions, nutrició i falsos mites. A més, es pot consultar l’estat de les futures teràpies e investigació (neuroprotecció i genètica del glaucoma).

Canal Glaucoma vol respondre a les preguntes més freqüents dels pacients, com per exemple com es veu amb glaucoma, què fer en cas de perdre la visió, quins són els factors de risc… Per fer-ho, els pacients expliquen la seva experiència. També podem conèixer al quadre d’experts, participar en enquestes i estar al dia de l’agenda de xerrades sobre glaucoma.

Canal glaucoma | IMO

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank