El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona va publicar el passat 16 d’octubre el Conveni Col·lectiu de Treball per a Oficines de Farmàcia de la província de Barcelona per als anys 2018 i 2019, fruït de la negociació entre AFB i els sindicats.

L’Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB) va organitzar el dimarts, 17 de desembre, una xerrada a PIMEC Manresa, per explicar als titulars de farmàcia associats les novetats que introdueix el nou acord que regeix les relacions laborals entre les oficines de farmàcia i els seus empleats.

La reunió informativa va anar a càrrec de l’advocat José Manuel Moya, del despatx Perulles & Moya, col·laborador d’AFB en l’àmbit laboral i assessor de l’empresarial a la negociació del Conveni; i Antoni Torres, president d’AFB i FEFAC.

Durant la sessió,, l’advocat José Manuel Moya va resoldre dubtes dels assistents. També es van recollir les seves idees de cara la negociació del pròxim Conveni Col·lectiu d’Oficines de Farmàcia de Barcelona. En aquesta línia de comptar amb les opinions dels titulars associats, AFB els anima a traslladar-los les seves aportacions (fefac@fefac.cat).

Us recordem que els socis de la FEFAC poden realitzar consultes telefòniques generals sobre el conveni amb J. Manuel Moya gratuïtament. En horari de tardes, de dilluns a dijous, de 16.30 a 19.00 hores.