El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona va publicar el passat 16 d’octubre el Conveni Col·lectiu de Treball per a Oficines de Farmàcia de la província de Barcelona per als anys 2018 i 2019, fruït de la negociació entre AFB i els sindicats.

L’Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB) va organitzar ahir, 12 de desembre, una xerrada a PIMEC Granollers, per explicar als titulars de farmàcia associats les novetats que introdueix el nou acord que regeix les relacions laborals entre les oficines de farmàcia i els seus empleats.

La reunió informativa va anar a càrrec de l’advocat José Manuel Moya, del despatx Perulles & Moya, col·laborador d’AFB en l’àmbit laboral i assessor de l’empresarial a la negociació del Conveni; Antoni Torres, president d’AFB i FEFAC; i i Ignasi Marcet,responsable de la Junta Directiva d’AFB de
la Comissió Negociadora del Conveni.

Durant la sessió,, l’advocat José Manuel Moya va resoldre dubtes dels assistents. També es van recollir les seves idees de cara la negociació del pròxim Conveni Col·lectiu d’Oficines de Farmàcia de Barcelona. En aquesta línia de comptar amb les opinions dels titulars associats, AFB els anima a traslladar-los les seves aportacions (fefac@fefac.cat).

Us recordem que els socis de la FEFAC poden realitzar consultes telefòniques generals sobre el conveni amb J. Manuel Moya gratuïtament. En horari de tardes, de dilluns a dijous, de 16.30 a 19.00 hores.

 

CALENDARI DE SESSIONS INFORMATIVES:

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank