Inici 9 Actualitat 9 Celebrada la 1ª sessió del Conveni col·lectiu d’oficines de farmàcia de Barcelona

Celebrada la 1ª sessió del Conveni col·lectiu d’oficines de farmàcia de Barcelona

3 maig, 2022 | Actualitat, Conveni col·lectiu, Empresarials, FEFAC, AFB, Laboral, Reflexions de Junta

L’Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB) va organitzar ahir, 2 de maig, una sessió a PIMEC Barcelona, per explicar als titulars associats les novetats que introdueix el nou conveni col·lectiu d’oficines de farmàcia de Barcelona per als anys 2020, 2021 i 2022.

La reunió va anar a càrrec del farmacèutic i president de la FEFAC, Antoni Torres, l’advocat José Manuel Moya, de Consultoría y Estudio Legal, actualment assessor de l’empresarial en la negociació del conveni col·lectiu. També va estar present Ester Fernández, graduada social y coordinadora de l’ària de gestió laboral de Consultoría y Estudio Legal.

El CC de Barcelona, encara pendent de publicació oficial

El text dels acords i del conveni col·lectiu d’oficines de farmàcia de Barcelona signat es troben en tramitació davant l’Autoritat Laboral competent (Direcció Gral de Relacions Laborals del Dep. Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya) per al seu legal dipòsit, registre i publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOBP). Tan bon punt es publiqui al BOPB ho farem saber públicament al web de la FEFAC.

Calendari de pròximes jornades del CC de Barcelona

Aquesta primera sessió ha comptat amb la màxima participació i amb plena atenció i preguntes per part dels assistents. A continuació resumim les pròximes jornades previstes i us facilitem l’enllaç del formulari d’inscripció.

Barcelona. 9 de maig. 14.00 hores. PIMEC Barcelona (Viladomat, 174). Reserva la teva plaça aquí.

Sant Feliu de Llobregat. 24 de maig. 14.00 hores. (Lloc pendent de confirmació). Reserva la teva plaça aquí.

Granollers. 26 de maig. 14.00 hores. (Lloc pendent de confirmació). Reserva la teva plaça aquí.

Sabadell. 19 de maig. 14.00 hores. (Lloc pendent de confirmació). Reserva la teva plaça aquí

0 Comments

Submit a Comment