El passat 18 de setembre, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) va publicar el III Conveni Col·lectiu interprovincial de treball per a oficines de farmàcia de les províncies de Girona, Tarragona y Lleida, per als anys 2018 i 2019, fruït de les negociacions entre les empresarials AGFE, AFET i AFELL i els sindicats.

L’empresarial de Tarragona, AFET, va celebrar el dilluns, dia 21 d’octubre, una xerrada a la seu de PIMEC a Tarragona, per explicar als titulars associats les novetats que introdueix el nou acord que regeix les relacions laborals entre les oficines de farmàcia i els seus empleats.

A la reunió informativa, que va anar a càrrec dels membres de la Junta Directiva d’AFET, va assistir Josep Lluís Piñana, president de l’AFET, i Esther Fernández Cabré, vicepresidenta de l’AFET, acompanyats del president de la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), Antoni Torres.

Durant la sessió, l’assessor laboral en matèria de conveni col·lectiu, l’advocat José Manuel Moya, del despatx Perulles & Moya, va resoldre dubtes dels assistents. També es van recollir les seves idees de cara la negociació del pròxim Conveni Col·lectiu Interprovincial. En aquesta línia de comptar amb les opinions dels titulars associats, AFET els anima a traslladar-los les seves aportacions de cara el nou acord.

Us recordem que els socis de la FEFAC poden realitzar consultes telefòniques generals sobre el conveni amb J. Manuel Moya gratuïtament. En horari de tardes, de dilluns a dijous, de 16.30 a 19.00 hores.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank