1. Inici
  2.  | 
  3. Actualitat
  4.  | Cimera Mundial sobre Vacunació

Cimera Mundial sobre Vacunació

13 set., 2019 | Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Sanitària

La Comissió Europea i l’Organització Mundial de la Salut promouen els beneficis de les vacunes

La Comissió Europea i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) van organitzar ahir a Brussel·les la primera Cimera Mundial sobre Vacunació. L’objectiu és accelerar l’actuació global per detenir la propagació de malalties evitables per vacunació. També contrarestar la desinformació sobre les vacunes a tot el món.

Jean-Claude Juncker, president de la Comissió Europea, va recordar que la vacunació ja evita entre dos i tres milions de morts a l’any i podria evitar un altre milió i mig si s’augmentés la cobertura mundial.

El doctor Tedros Adhanom, director general de l’OMS, va assenyalar que ens trobem en un punt d’inflexió crucial. “El xarampió ressorgeix i un de cada deu nens segueix sense rebre vacunes infantils essencials”, va dir.

En la inauguració de la cimera, tots dos directius van advocar perquè s’intensifiquin urgentment els esforços per detenir la propagació de malalties evitables per vacunació, com el xarampió. També perquè es doni suport GAVI, Aliança Global per a Vacunes i Immunització.

Font: Organización Mundial de la Salud (OMS).

0 Comments

Submit a Comment