La 31 edició d’Infarma que ha tingut lloc aquesta setmana a Barcelona ha estat un èxit, amb 3.480 congressistes i més de 33.700 visitants professionals

La 31 edició d’Infarma s’ha celebrat aquesta setmana a Barcelona, amb la participació de 3.480 congressistes i 33.700 visitants professionals. S’han organitzat 7 taules d’actualitat i 32 aules professionals. Aquestes activitats han comptat amb 170 ponents i moderadors.

Francisca Aranzana, directora del congrés, va dir durant la clausura que aquesta edició ha superat totes les expectatives i que tanquen edició molt orgullosos. “La salut ens connecta ha estat el fil conductor que ens ha permès adquirir coneixements, intercanviar nous punts de vista i descobrir les novetats del sector”, va dir Aranzana.

“Estem molt contents i satisfets”

Jordi de Dalmases, president del COFB, ha declarar que l’organtizació està molt contenta i satisfeta amb els resultats d’aquesta edició i les xifres finals.

  • Creixement del 10% en participants.
  • Creixement del 7% en expositors.
  • 406 expositors i empreses
  • 12.600 metres quadrats nets d’exposició.

De Dalmases va recordar que Infarma és un objectiu que ha de ser útil a molts professionals i que això només és possible gràcies a la tasca conjunta dels col·legis de Madrid i Barcelona.

Pròxima edició d’infarma: 10, 11 i 12 de març de 2020 a Madrid

Per la seva part, Luis González, president del COFM, va dir que l’èxit del congrés només és possible gràcies als equips que treballen conjuntament i va anunciar que així ho seguiran fent de cara a la pròxima edició d’Infarma, que tindrà lloc del 10 al 12 de març de 2020 a Madrid.

Potencial de la xarxa de farmàcies

Jesús Aguilar, president de CGCOF, va participar també, tot incidint en el potencial que té la xarxa de farmàcies a Espanya. Va dir que cal que la farmacia actuï, des dels col·legis, perquè els partits polítics compleixin els seus programes electorals.

Segons el president del CGCOF, els farmacèutics “poden prestar importants i necessaris serveis a la societat, uns serveis que en el context actual de transformació dels sistemes sanitaris contribuiran a la sostenibilidat”.

Pòsters científics guanyadors

  • Epigallocatechin-3-gallate polymeric nanoparticles: a nanotechnologic approach for the treatment of Alzheimer’s disease”
  • “Protocolo intervención comunitaria en tabaquismo, PICT: integración farmacias y equipo de atención de Pineda de Mar”
  • “Intervención en atención primaria y farmacia comunitaria para mejorar la no iniciación farmacológica en la diabetes y la enfermedad cardiovascular”. Ambos han sido compensados con 1.000 euros.