Inscriu-te a un sistema d’exclusió publicitària (Llista Robinson) 

La Llista Robinson és una base dades que conté els números de telèfon de persones que han manifestat el seu desig de no rebre comunicacions publicitàries. Aquest registre s’utilitza per ajudar a protegir la privacitat i reduir l’assetjament telefòni i e-mails no desitjats.

Quan una persona es registra a la Llista Robinson, el seu número de telèfon s’afegeix a la llista. Així, les entitats o empreses que desitgen enviar publicitat personalitzada, estan obligats a consultar-la abans de realitzar trucades comercials.

Si les dades es troben a la llista, se suposa que el titular no desitja rebre trucades promocionals. Per tant, les empreses han d’abstenir-se d’enviar publicitat o realitzar trucades telefòniques.

En inscriure’t en aquesta llista pots decidir deixar de rebre publicitat per qualsevol mitjà o be triar el mitjà o el canal de comunicació a través del qual no vols rebre publicitat (correu postal, trucades telefòniques, correu electrònic o altre mitjà).

Qui es pot inscriure?

Es pot inscriure al servei de la Llista Robinson, de forma voluntària i gratuïta, qualsevol persona física que ho desitgi. En el cas dels menors de 14 anys, serà necessari que ho realitzin els seus pares o tutors.

Recorda!

La teva inscripció pot trigar fins a dos mesos a ser plenament efectiva, ja que és possible que les teves dades ja estiguin sent utilitzades per alguna campanya comercial en curs.

La inscripció en aquestes llistes no evitarà que rebis publicitat si es tracta d’una empresa de la qual ets client i afecta productes relacionats amb els que tens contractats o si has donat el teu consentiment a aquest tipus de trameses.

Et pots inscriure a la Llista Robinson a través d’aquest enllaç

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank