Un farmacèutic associat a FEFAC ha informat l’empresarial sobre la comercialització en establiments de gran consum, com supermercats Esclat, de productes d’Isdin que tradicionalment s’han distribuït a través de les oficines de farmàcia.

Des de l’empresarial hem traslladat aquesta informació als laboratoris a través de carta, mitjançant la qual se’ls sol·licitava informació relativa a la política comercial del seu laboratori, per tal de corroborar aquest fet i amb la finalitat de poder difondre la seva resposta entre els farmacèutics.

El country manager Isdin España, Luis Doussinague, ha adreçat una carta a FEFAC on afirma que són conscients que els seus productes estan presents en altres canals. Doussinague atribueix aquest fet a què distribuïdors, o fins i tot farmacèutics, fan de proveïdors en aquests canals. Per aquest motiu, explica Dosussinague, estan posant en pràctica diferents mesures, entre elles, la “identificació de males pràctiques i de les empreses que hi ha darrere, gestió de situacions de conflicte o mala imatge”.

Doussinague també diu a la seva carta que estan coordinant esforços perquè la seva presència en qualsevol mitjà estigui cada vegada més controlada per salvaguardar la seva imatge i posició, i sempre, prioritzant la farmàcia com a  lloc de referència i recomanació professional. Per aquest motiu, li assignem un semàfor de color groc.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank