El primer vídeo tracta sobre cremades solars. La resta, en els quals ja s’està treballant, sobre picades de mosquit, candidiasis i herpes labial

ratiopharm, laboratori farmacèutic especialitzat en la producció i comercialització de medicaments genèrics, ha presentat ‘English for Pharma’, una iniciativa perquè el farmacèutic comunitari adquireixi nocions bàsiques d’anglès per desenvolupar-se en les situacions més usuals de dispensació i indicació farmacèutica.

Quins són els problemes més habituals que poden portar a un turista a una oficina de farmàcia? Quin és el vocabulari en anglès per a parlar dels símptomes més comuns? Quines preguntes poden fer els pacients? Què poden respondre els farmacèutics?

English for Pharma respon a aquestes preguntes amb exemples clars i amb continguts didàctics. Es tracta de quatre vídeos monogràfics que aborden alguns dels problemes de salut més habituals pels quals un turista pot anar a una farmàcia.

El primer vídeo: les cremades solars

El primer vídeo tracta sobre una de les consultes que el farmacèutic pot trobar-se en la farmàcia aquest estiu: cremades solars, en el qual s’explica vocabulari i pronunciació amb frases habituals que pot dir el pacient i utilitzar el farmacèutic.

Els altres tres vídeos, en els quals ja s’està treballant, són sobre picades de mosquit, candidiasis i herpes labial. Es podran consultar pròximament a la pàgina web de ratiopharm.

Semàfor verd a ratiopharm

Per destacar el paper del professional farmacèutic com a element clau en el sistema sanitari i posar a la seva disposició la informació necessària per a conèixer i practicar l’anglès de la farmàcia, amb vocabulari bàsic i expressions senzilles a través d’aquesta iniciativa, la FEFAC atorga a ratiopharm una llum verda en la secció El semàfor del soci.