Un farmacèutic associat a la Fefac ha informat l’empresarial sobre la comercialització de productes Isdin a botigues Prenatal.

Des de l’empresarial hem traslladat aquesta informació a Isdin a través d’una carta, mitjançant la qual se’ls sol·licitava informació relativa a la política comercial del seu laboratori, per tal de corroborar aquest fet i amb la finalitat de poder difondre la resposta entre els farmacèutics.

Resposta d’Isdin

El country manager Isdin España, Luis Doussinague, ha adreçat una carta al president de la nostra entitat, Antoni Torres, explicant que Prenatal no compleix amb les característiques que sol·liciten als seus socis comercials (distribució selectiva).

Isdin va posar-se en contacte amb Prenatal per atendre la situació i sol·licitar el cessament de la venda de productes de la seva marca. Finalment, van poder mantenir una reunió amb el responsable de Prenatal, qui va comentar que havien comprat el producte a un distribuïdor. Segons explica Doussinague, a un “distribuïdor no autoritzat per Isdin”.

Segons explica Doussinague a la seva carta, aquesta relació de Prenatal amb el distribuïdor no autoritzat els havia generat molts problemes de subministrament i en la mateixa reunió, Prenatal va sol·licitar treballar directe amb Isdin.

Des d’Isdin van argumentar la seva política de distribució selectiva i els van comunicar que Prenatal no complia amb les característiques exigides. Així, com a conseqüència, Isdin va sol·licitar el cessament de la venda de productes de la seva marca. La resposta de Prenatal va ser que quan s’esgotessin els estocs no tornarien a comprar i deixarien de vendre.

Aquesta és la situació ara com ara, segons Doussinague, que recorda al final de la seva carta que continuen monitorant la web de Prenatal i esperen que aviat deixin de vendre producte Isdin. 

Per posar-se en contacte amb Prenatal per atendre la situació que Fefac traslladava i emprendre les accions corresponents, assignem un semàfor de color verd a Isdin en aquesta secció El Semàfor del Soci.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank