El departament d’Empresa i Coneixement, ha rebut l’acta de la Junta Electoral Central amb l’escrutini provisional de les eleccions. Un cop tancada la plataforma electoral, s’han rebut 19.355 vots.

La participació en aquests comicis no és comparable amb la de l’any 2010, que va ser del 2,31%, ja que en aquestes eleccions ha entrat en vigor l’elecció directa i, en conseqüència, set Cambres no han votat. Només s’han celebrat eleccions a tots els epígrafs de la Cambra de Barcelona (l’única en què la xifra de participació és comparable), i a alguns dels epígrafs de les Cambres de Lleida, Terrassa, Sant Feliu de Guíxols, Sabadell i Manresa.

El proper dilluns dia 13, la Junta Electoral Central es tornarà a reunir per tal de resoldre les 3 reclamacions que s’han presentat.

El departament d’Empresa i Coneixement expressa la seva satisfacció per l’increment de la participació, en bona part estimulada pel nou procediment electoral, i també pel bon funcionament del sistema de vot electrònic, que no ha registrat cap incidència significativa i ha dotat les eleccions de major transparència i seguretat.

Resultats provisionals Cambra de Barcelona

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank