Mesures a prendre als municipis de Lleida ciutat, Alcarràs, Aitona, La Granja d’Escarp, Massalcoreig, Seròs, Soses i Torres de Segre, i de les entitats descentralitzades de Sucs i Raimat

La situació epidemiològica dels municipis de Lleida ciutat, Alcarràs, Aitona, La Granja d’Escarp, Massalcoreig, Seròs, Soses i Torres de Segre, i de les entitats municipals descentralitzades de Sucs i Raimat continua mantenint un increment del nombre de contagis diaris, el que obliga a adoptar mesures de contenció de l’activitat, laboral i social, per frena la transmissió del virus i protegir la salut de la població d’aquesta comarca i també de la resta del territori de Catalunya.

El Comitè Tècnic del Pla d’actuació del PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial al risc ha proposat que a partir d’aquesta mitjanit siguin d’aplicació les mesures següents:

  • Restricció de l’entrada i sortida als municipis de Lleida ciutat, Alcarràs, Aitona, La Granja d’Escarp, Massalcoreig, Seròs, Soses, Torres de Segre i les entitats municipals descentratlitzades de Sucs i Raimat.
  • Excepcions: desplaçaments per motius laborals en serveis essencials. Durant les primeres 24 hores d’entrada en vigor de la norma: entrades i sortides de persones treballadores de serveis no essencials per la recollida d’aquells elements imprescindibles per al desenvolupament del teletreball.
  • A l’interior dels municipis: mobilitat fora del domicili només per motius laborals, sanitaris, assistència o cura de persones que ho requereixin, desplaçament a entitats financeres, compra d’aliment, begudes o altres matèries primeres, altres compres amb cita prèvia, activitats de lleure o esport a l’aire lliure amb grups de convivència habitua, horts d’autoconsum i gestions no ajornables o altres situacions de causa de força major o necessitat.
  • Es prohibeix: les trobades o reunions de més de 10 persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic, excepte les activitats laborals o el transport públic. L’activitat d’hostaleria i restauració excepte entrega a domicili o recollida a l’establiment amb cita prèvia. Les activitats culturals, d’espectacles, recreatives, esportives i d’oci nocturn.
  • Es permet: activitats de casals i colònies d’estiu si els menors d’edat i els monitors professionals són del Segrià. Prèvia autorització del Comitè Tècnic PROCICAT, apertura d’equipaments culturals, socials o educatius, per atendre a les persones vulnerables a l’onada de calor amb hora concertada i registre de dades de contacte.

Comunicat d’actualització de la fase d’emergència del PROCICAT

Font d’informació: Departament d’Interior. Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT)

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank