El Consell de Relacions Laborals, òrgan estable de concertació social format pel Departament d’Economia i Hisenda, Departament d’Interior, Departament de Salut, Departament de Territori i Sostenibilitat, Departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies, Departament d’Empresa i Coneixement, CCOO, UGT, Foment i Pimec, han consensuat un document de recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre actuacions vinculades a les situacions que es puguin produir per l’efecte del coronavirus SARS-CoV-2 (12/04/2020).

El document inclou les següents accions necessàries:

  • Efectuar un seguit de recomanacions de mesures preventives i organitzatives a empreses i persones treballadores per tal de prevenir el risc de contagi del coronavirus SARS-CoV-2 als centres de treball i orientacions per planificar una tornada a la feina segura en el cas d’aturada d’activitat.
  • Proposar les actuacions possibles en l’àmbit de les relacions laborals que s’han consensuat perquè Catalunya tingui una proposta unificada de mesures i accions que permeti dur a terme una millor actuació coordinada a les empreses tenint en compte la gran diversitat del seu teixit empresarial.
  • Traslladar algunes consideracions sobre la determinació de la contingència davant l’exposició d’una persona treballadora a un agent biològic que li comporta un període d’aïllament preventiu.
  • Afavorir la mobilitat de personal vinculat al sector essencial de serveis d’atenció a les persones en el context de l’emergència sanitària i social.
  • Proveir d’informació les empreses i persones treballadores.

Pots consultar els canvis en el document de bones pràctiques organitzatives de la FEFAC, que està actualitzat a data 13 d’abril amb el contingut d’aquest document (canvis marcats en color vermell).

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank