Pere Aragonès: “En l’àmbit de la salut comunitària, les oficines de farmàcia són agent indispensable i que ha de formar part de les estratègies que es defineixin”

El president de la FEFAC, Antoni Torres, va conversar el passat 8 de febrer amb Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, sobre la contribució de l’oficina de farmàcia a la salut de la ciutadania mitjançant una major implicació en el sistema sanitari.

Per primera vegada a la història de l’empresarial conversem de forma oficial i pública amb el president de la Generalitat sobre la contribució de la xarxa d’oficines de farmàcia a la salut de la ciutadania mitjançant una major implicació en el sistema sanitari. Ressaltem l’agraïment i reconeixement del president a la tasca desenvolupada per les farmàcies durant la pandèmia. “Les farmàcies estaven allà, i sort que les vam tenir”, assegura Aragonès.

La conversa aborda la tasca sanitària i social dels més de 8.000 professionals farmacèutics i les més de 3.200 farmàcies catalanes i la seva aportació a la salut i al benestar de la població. També de com ha de ser la participació de les farmàcies per millorar l’eficiència del sistema de salut català i contribuir a la seva sostenibilitat.

En la conversa, visualitzem el model de farmàcia pel que fa a prevenció, promoció de la salut i cronicitat i serveis farmacèutics. També es ressalta la importància de la col·laboració público privada, per millorar l’eficiència i la sostenibilitat del sistema. Col·laboració en la qual organitzacions empresarials com la PIMEC i la FEFAC en són part nuclear. Aquesta reunió oficial i pública és una mostra d’aquesta importància i implicació.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank