1. Inici
  2.  | 
  3. COVID-19
  4.  | 
  5. Informació sanitària i organitzativa
  6.  | Conversa del president de la FEFAC, Antoni Torres, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès

Conversa del president de la FEFAC, Antoni Torres, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès

13 febr., 2023 | Informació sanitària i organitzativa, COVID-19, Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, Recull de premsa Covid-19, AFELL, AGFE, FEFAC Actua, Impagaments, Política sanitària, Reflexions de Junta

Pere Aragonès: “En l’àmbit de la salut comunitària, les oficines de farmàcia són agent indispensable i que ha de formar part de les estratègies que es defineixin”

El president de la FEFAC, Antoni Torres, va conversar el passat 8 de febrer amb Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, sobre la contribució de l’oficina de farmàcia a la salut de la ciutadania mitjançant una major implicació en el sistema sanitari.

Per primera vegada a la història de l’empresarial conversem de forma oficial i pública amb el president de la Generalitat sobre la contribució de la xarxa d’oficines de farmàcia a la salut de la ciutadania mitjançant una major implicació en el sistema sanitari. Ressaltem l’agraïment i reconeixement del president a la tasca desenvolupada per les farmàcies durant la pandèmia. “Les farmàcies estaven allà, i sort que les vam tenir”, assegura Aragonès.

La conversa aborda la tasca sanitària i social dels més de 8.000 professionals farmacèutics i les més de 3.200 farmàcies catalanes i la seva aportació a la salut i al benestar de la població. També de com ha de ser la participació de les farmàcies per millorar l’eficiència del sistema de salut català i contribuir a la seva sostenibilitat.

En la conversa, visualitzem el model de farmàcia pel que fa a prevenció, promoció de la salut i cronicitat i serveis farmacèutics. També es ressalta la importància de la col·laboració público privada, per millorar l’eficiència i la sostenibilitat del sistema. Col·laboració en la qual organitzacions empresarials com la PIMEC i la FEFAC en són part nuclear. Aquesta reunió oficial i pública és una mostra d’aquesta importància i implicació.

0 Comments

Submit a Comment