Versió 1: Edició inicial de 19 de maig de 2020

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) ha elaborat el document Bones pràctiques organitzatives per a l’oficina de farmàcia en la fase de transició cap a la “nova normalitat”. L’objectiu d’aquest document és donar algunes pautes organitzatives, preventives i informatives davant les fases de transició cap a la “nova normalitat”.

Aspectes clau

El document està dividit en 5 punts.

  • El punt 1, “Continueu formant-vos i informant-vos” explica que, igual que durant les fases de major incidència de la pandèmia, continua sent fonamental una bona formació i informació sobre la malaltia i les mesures de prevenció aplicades. Recomana consultar el Canal Salut i l‘Espai covid-19 del web de la FEFAC.
  • El punt 2, “Seguiu conscienciats i actueu segons els protocols i recomanacions” recorda que és molt important continuar reforçant una atenció professionalitzada, amb vocació de servei a la ciutadania, segons protocols i recomanacions.
  • El punt 3, “Reforceu les mesures preventives” insisteix a mantenir el mateix rigor pel que fa a les mesures de protecció de l’equip, la distància social i desinfecció aplicades fins al moment. Recorda també la importància d’una bona ventilació dels locals i de l’ús de productes de desinfecció autoritzats i efectius.
  • El punt 4 “Reforceu les mesures de seguretat en la prestació de serveis professionals” facilita alguns consells per aquelles farmàcies que realitzen serveis. Per exemple donar cita prèvia, reforçar les mesures de protecció de l’equip i d’higiene dels instruments.
  • El punt 5 “Organització dels equips, reincorporació laboral i ús de test” insta a mantenir els plans de contingència, planificant els torns de treball i assegurant la màxima separació. També recomana seguir el protocol de Salut i les recomanacions del Consell de Relacions Laborals pel que fa a la identificació de contactes estrets, la reincorporació de professionals i la necessitat de realitzar tests.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank