PIMEC, en col·laboració amb el Banc Sabadell, va organitzar el passat dia 15 de gener una trobada digital per tractar sobre les perspectives de finançament de les pimes davant les necessitats de liquiditat i/o inversió per fer front a la crisi de la covid-19.

El vídeo té especial interès si teniu necessitats de finançament derivades de la Covid-19.

Al llarg de la sessió, Pere Cots, director de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC, va definir les principals línies de perspectiva estratègica financera per a pimes per als propers anys i Enric Chiva, director del Segment d’Empreses a Catalunya de Banc Sabadell, va presentar les principals novetats de les línies de crèdit estatal (ICO) i autonòmic (Avalis).

Entre aquestes novetats, destaca la possibilitat d’extensió de terminis i mancances per als crèdits ICO ja concedits i la possibilitat de sol·licitar encara crèdits ICO per a inversió (la línia ICO liquiditat està pràcticament esgotada). Estratègicament es va fer èmfasi en la necessitat de planificar i anticipar les necessitats de finançament, diversificar terminis, revisar pressupostos amb freqüència, assegurar la liquiditat davant situacions d’incertesa… En el vídeo de la sessió trobareu el detall de tots aquests continguts, tant de tipus estratègic com operatiu.