PIMEC, en col·laboració amb el Banc Sabadell, va organitzar el passat dia 15 de gener una trobada digital per tractar sobre les perspectives de finançament de les pimes davant les necessitats de liquiditat i/o inversió per fer front a la crisi de la covid-19.

El vídeo té especial interès si teniu necessitats de finançament derivades de la Covid-19.

Al llarg de la sessió, Pere Cots, director de Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC, va definir les principals línies de perspectiva estratègica financera per a pimes per als propers anys i Enric Chiva, director del Segment d’Empreses a Catalunya de Banc Sabadell, va presentar les principals novetats de les línies de crèdit estatal (ICO) i autonòmic (Avalis).

Entre aquestes novetats, destaca la possibilitat d’extensió de terminis i mancances per als crèdits ICO ja concedits i la possibilitat de sol·licitar encara crèdits ICO per a inversió (la línia ICO liquiditat està pràcticament esgotada). Estratègicament es va fer èmfasi en la necessitat de planificar i anticipar les necessitats de finançament, diversificar terminis, revisar pressupostos amb freqüència, assegurar la liquiditat davant situacions d’incertesa… En el vídeo de la sessió trobareu el detall de tots aquests continguts, tant de tipus estratègic com operatiu.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank