farmaSOLIDARIA és una iniciativa que ajuda a la farmàcia a impulsar projectes solidaris en el seu entorn més pròxim

Segur que al teu barri hi ha persones que ho estan passant molt malament en aquests moments, i en moltes ocasions et veus incapaç d’ajudar-los o t’agradaria poder ajudar-los molt més, però no saps com fer-ho o no pots dedicar-hi més temps.

Des de la FEFAC volem parlar-te de farmaSOLIDARIA, una iniciativa que captiva per la seva senzillesa, transparència i per estar pensada per a la farmàcia com a espai idoni per desenvolupar projectes solidaris. La farmàcia es caracteritza per la seva capil·laritat, accessibilitat i proximitat, pel coneixement del farmacèutic del seu entorn, del seu barri i per la confiança i el vincle amb els seus pacients.

farmaSOLIDARIA és una xarxa de farmàcies en l’àmbit espanyol, compromeses socialment, que impulsen la col·laboració en els barris amb l’objectiu de vincular Farmàcia i Solidaritat. Els seus impulsors ajuden a les farmàcies a convertir-se en la palanca necessària per impulsar i canalitzar la solidaritat dels seus veïns.

Com funcional farmaSOLIDARIA?

  1. Busquem projectes solidaris que es desenvolupin en el teu barri i els posem a la teva disposició. Tú decideixies quin és el que millor encaixa amb la teva farmàcia i el puguis dur a terme al taulell, mitjançant donacions.
  2. Cridem l’atenció dels teus pacients, i els informen dels teus projectes, vestint la teva farmàcia amb elements de comunicació únics. Per exemple, un expositor que incorpora una tablet, a través de la qual es veu en temps real les donacions que es van fent.
  3. Formen al teu equip perquè aprenguin a transmetre al barri la tasca que es realitza.
  4. La recaptació es fa, principalment, a través de l’arrodoniment solidari. El 100% de les recaptacions van directament al projecte solidari que impulsis. farmaSOLIDARIA segueix l’execució del projecte per part de l’entitat social triada facilitant-te l’informe. A més, el client podrà sol·licitar el seu certificat de donació per a obtenir beneficis fiscals de les seves aportacions.
  5. T’AJUDEM a CELEBRAR els projectes solidaris finalitzats com MAI ABANS. L’objecitu, que els teus clients sàpiguin en què s’ha invertit cada cèntim recaptat, i compartir amb ells un moment especial d’agraïment.

farmaSOLIDARIA és l’únic projecte que es finança exclusivament per les quotes dels seus membres sense comissions de les donacions, ni patrocinadors. SI vols més informació sobre farmaSOLIDARIA, pots posar-te escriure un correu electrònic a info@farmasolidaria.com o trucar per telèfon al 91 999 31 81.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank