Fefac recorda: “Quedar-se a casa és més important que sortir a buscar una mascareta!” 

Barcelona, 18 d’abril de 2020.- Dilluns comença la campanya de salut pública “Mascareta Salut” per fer arribar mascaretes a la població a través de les farmàcies. Aquestes mascaretes aniran arribant de forma continuada, començant el dia 20 d’abril amb 1,4 milions, fins a arribar als 14 milions. 

Inicialment, només es permetrà la dispensació d’1 mascareta de la campanya per targeta sanitària. Més endavant, i segons disponibilitat, s’habilitarà l’opció per tal que els usuaris en puguin recollir més, fent-se càrrec del cost. 

Des de la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), apel·lem al gran sentit de responsabilitat que la població ha demostrat per no trencar el confinament i recordem la importància de no sortir de casa, tampoc per recollir la mascareta. 

Per tal de fer arribar aquest missatge, l’empresarial ha iniciat la campanya “Quedar-se a casa és més important que sortir a buscar una mascareta!”. L’objectiu és demanar responsabilitat als ciutadans, prioritzant la recollida de la mascareta en els casos de persones vulnerables, laboralment actives i per aquelles autoritzades a sortir de casa.  

És molt important evitar cues i aglomeracions per recollir les mascaretes per no trencar el confinament, donat que a mesura que es vagin necessitant, les farmàcies les aniran rebent segons disponibilitat. Tothom té assignada la seva mascareta amb la targeta sanitària. Igualment, recordem que cal fer molt èmfasi i especial esment que les persones grans, fràgils o de risc no han de sortir ni trencar el confinament per recollir la seva mascareta, podent enviar amb la seva targeta a qualsevol persona de la seva confiança. 

Finalment, remarcar que els mitjans més importants per fer front al Covid-19 segueixen sent el confinament, mantenir la distància de seguretat (2 metres) i la higiene i desinfecció de mans.  

Descarrega el cartell

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank