Divendres, 21 de juliol, a les 14.00 h

El president de la FEFAC, Antoni Torres, mantindrà una conversa amb la diputada de VOX per Barcelona en el Parlament de Catalunya, María García Fuster. Aquesta trobada online s’enmarca dins del cicle de converses online amb els candidats a les Eleccions Generals que l’empresarial organitza per reflexionar sobre per què sumar les farmàcies comunitàries i les associacions empresarials en el sistema de salut.

Es podrà seguir en directe i de manera simultània a través del Canal YouTube de la FEFAC. Si tens alguna pregunta per la candidata, envia-la al telèfon de premsa de la FEFAC i li farem en directe (618 81 39 55).

Des de la FEFAC estem convençuts que sumar amb les farmàcies comunitàries com a part integral del sistema de salut de Catalunya pot ser beneficiós per a la ciutadania, els professionals dels equips d’atenció primària, per al conjunt del sistema i ma mateixa farmàcia comunitària. Per tant, és necessari aprofitar les seves potencialitats i establir una col·laboració més estreta pot contribuir a millorar l’atenció sanitària i assolir uns millors resultats de salut.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank