L’objectiu és aclarir interrogants relacionats amb la utilitat d’identificar aliments saludables
Des de la FEFAC, us animem a participar en aquesta enquesta sobre l’Etiquetatge Nutricional Frontal d’un estudi emmarcat en el desenvolupament d’una tesi doctoral del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat del País Basc UPV/EHU, amb l’aprovació del Comitè d’Ètica per a les Recerques relacionades amb Éssers humans (CEISH) de la UPV/EHU.
Compta amb la col·laboració de Cardioalianza: organització de pacients amb malalties cardiovasculars, de l’Associació de Diabetis de Catalunya (ADC) i de la Federació Nacional d’Associacions ALCER: Associació per a la Lluita Contra les Malalties del Ronyó.
L’objectiu és avaluar l’efecte de l’etiquetatge frontal d’aliments. Obtenir la teva opinió ajudarà a aclarir interrogants relacionats amb la utilitat d’identificar aliments saludables, i valorar el model d’etiquetatge frontal que promou Ministeri de Consum, previ a la seva incorporació a Espanya.
Aquesta enquesta va dirigida a tota la població espanyola, major d’edat. Participar és totalment GRATUÏT, ANÒNIM I VOLUNTARI, per la qual cosa pots decidir si participar o no en aquest estudi. Inclusivament, una vegada acceptant participar, si decideixes no continuar ets lliure de fer-ho. La teva participació en aquesta avaluació no comporta riscos potencials per a la teva salut.
Respondre l’enquesta et portarà al voltant de 15 minuts. Inclou preguntes d’àmbit sociodemogràfic i de salut, i altres sobre qualitat nutricional i conducta de compra, que s’acompanyen d’imatges d’aliments amb diferents etiquetatges frontals que hauràs de classificar i/o triar segons la teva preferència.
Si tens alguna pregunta sobre aquest projecte, pots contactar en qualsevol moment escrivint a info@estudioetiquetado.es, o amb els investigadors: Patricio Pérez-Armijo (peperez002@ikasle.ehu.eus), Samuel Durán-Agüero (samuel.duran@uss.cl), Enrique Echevarría-Orella (enrique.etxebarria@ehu.eus).