Inici 9 Actualitat 9 Enquesta de FEFAC “A la teva oficina de farmàcia, feu guàrdies (serveis d’urgències)?”

Enquesta de FEFAC “A la teva oficina de farmàcia, feu guàrdies (serveis d’urgències)?”

7 febr., 2023 | Actualitat, L’assessor respon, Accions legals, Gestió, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Laboral, Reflexions de Junta

Volem avaluar la productivitat i eficiència dels servei de guàrdies

La FEFAC ha elaborat una enquesta anònima per avaluar la productivitat i eficiència del servei de guàrdies. (Inclou possibles punts de millora, cost en tots els recursos implicats i retorns que aporta).

El qüestionari aborda tant aspectes organitzatius com de calendari i freqüència dels serveis d’urgències, els horaris dels CAP’s. També aspectes organitzatius tals com número de receptes dispensades, tiquet mitjà…

Amb el resultat que s’obtingui, volem deixar palesa davant de les administracions sanitàries locals i autonòmiques, l’important paper que porten a terme les farmàcies catalanes, així com el gran esforç individual que està suposant poder mantenir aquest servei i les possibles opcions de millora.

Tant si fas guàrdies com si no, t’animem a respondre el citat qüestionari. La teva col·laboració és imprescindible i necessària per conèixer una realitat que genera força demanda i inquietud.

Enquesta de FEFAC sobre les guàrdies

0 Comments

Submit a Comment