1. Inici
  2.  | 
  3. Actualitat
  4.  | Ets cuidador d’un malalt d’Alzheimer?

Ets cuidador d’un malalt d’Alzheimer?

20 abr., 2023 | Actualitat, Empresarials, FEFAC, Formació, RSC

Et presentem el programa online de la Fundació Pasqual Maragall per a persones cuidadores de familiars amb Alzheimer

La Fundació Pasqual Maragall ofereix el programa online “Aprèn a cuidar i a cuidar-te”. Es tracta un programa grupal d’atenció al cuidador dirigit a persones cuidadores de familiars amb Alzheimer.

En el programa on es treballen temes com ara la comprensió de la malaltia i la seva evolució, estratègies per millorar la comunicació amb la persona diagnosticada, la importància de cuidar-se per poder cuidar, recursos comunitaris de suport a les persones cuidadores, etc.

És una intervenció gratuïta. Es du a terme en 8 sessions per videoconferència d’una hora a la setmana, en grups de 10 persones, dinamitzats per una psicòloga especialitzada. En desenvolupar-se en format online, és accessible a persones de tot el territori català. 

Les persones interessades han d’omplir el qüestionari web per rebre informació de les convocatòries i poder-se inscriu-re als grups terapèutics que es van obrint al llarg de l’any. 

Si ets farmacèutic i cuidador d’una persona amb Alzheimer pots participar. També pots recomanar des del taulell aquests grups terapèutics als familiars de cuidadors amb Alzheimer que atenguis a la teva farmàcia.

0 Comments

Submit a Comment