Tindràs publicitat de franc, i podràs tenir accés al públic jove fàcilment

La Direcció general de comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda animen a les farmàcies a col·laborar amb el Carnet Jove, oferint descomptes a les persones joves.

El Carnet Jove és un servei públic consolidat des de fa anys. Actualment aplega més de 500.000 joves catalans titulars d’edats compreses entre els 12 i 30 anys.

El carnet acompanya els i les joves en el seu desenvolupament personal. Així, els facilita l’accés a prop de 8.000 avantatges a Catalunya en àmbits molt diversos.

També té una dimensió europea. És vàlid en més de 30 països per a més de 6.000.000 de persones joves, que poden gaudir de desenes de milers de descomptes.

Suma-t’hi! És molt fàcil, cap cost i tot de beneficis

El Carnet Jove t’aporta beneficis notables i no té cap cost addicional al descompte voluntari que decideixis aplicar en els teus serveis o productes (les farmàcies participants ofereixen, com a mínim, un 10% en parafarmàcia, però el poden fer també en altres productes si ho consideren adient, per exemple homeopatia, dietètica…).

Gràcies a la col·laboració amb el Carnet Jove tindràs publicitat de franc, i podràs tenir accés al públic jove fàcilment, a través d’una marca molt reconeguda entre aquest segment.

Si vols oferir descompte, contacta amb el Carnet Jove. Telèfon d’atenció al col·laborador: 93 483 84 27 (dill. a dij. de 9 a 14h i de 16 a 19h, div. de 9 a 14h). Correu electrònic: alta.carnetjove@gencat.cat 


Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank