Inici 9 COVID-19 9 Ets farmàcia? Col·labora amb el Carnet Jove!

Ets farmàcia? Col·labora amb el Carnet Jove!

9 maig, 2022 | COVID-19, Actualitat, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, Implicació social, AFELL, AGFE, Reflexions de Junta, RSC, serveis, Sanitària

Tindràs publicitat de franc, i podràs tenir accés al públic jove fàcilment

La Direcció general de comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda animen a les farmàcies a col·laborar amb el Carnet Jove, oferint descomptes a les persones joves.

El Carnet Jove és un servei públic consolidat des de fa anys. Actualment aplega més de 500.000 joves catalans titulars d’edats compreses entre els 12 i 30 anys.

El carnet acompanya els i les joves en el seu desenvolupament personal. Així, els facilita l’accés a prop de 8.000 avantatges a Catalunya en àmbits molt diversos.

També té una dimensió europea. És vàlid en més de 30 països per a més de 6.000.000 de persones joves, que poden gaudir de desenes de milers de descomptes.

Suma-t’hi! És molt fàcil, cap cost i tot de beneficis

El Carnet Jove t’aporta beneficis notables i no té cap cost addicional al descompte voluntari que decideixis aplicar en els teus serveis o productes (les farmàcies participants ofereixen, com a mínim, un 10% en parafarmàcia, però el poden fer també en altres productes si ho consideren adient, per exemple homeopatia, dietètica…).

Gràcies a la col·laboració amb el Carnet Jove tindràs publicitat de franc, i podràs tenir accés al públic jove fàcilment, a través d’una marca molt reconeguda entre aquest segment.

Si vols oferir descompte, contacta amb el Carnet Jove. Telèfon d’atenció al col·laborador: 93 483 84 27 (dill. a dij. de 9 a 14h i de 16 a 19h, div. de 9 a 14h). Correu electrònic: alta.carnetjove@gencat.cat 


0 Comments

Submit a Comment