L’ONG Farmacéuticos sin Fronteras celebra enguany el seu 30 aniversari. Així, ha previst l’organització d’un acte en el qual es lliuraran les I Medalles al Mèrit Humanitari i Social i els II Premis Solidaritat Farmacèutica.

L’acte tindrà lloc el 30 de gener a Sevilla, on es concediran les Medalles al Mèrit Humanitari a les persones que han donat suport a la tasca de l’entitat, així com els Premis Solidaritat Farmacèutica. Aquests últims volen reconèixer les aliances establertes al llarg d’aquests anys amb les diferents organitzacions del sector farmacèutic.

Amb el lema “Una ONG que compleix” Farmacéuticos sin Fronteras vol premiar al sector i als actors que han contribuït a la millora de la salut de 27 milions de persones a tot el món.

Els pilars de Farmacéuticos sin Fronteras són l’ajuda humanitària en accions d’emergència, cooperació internacional, acció social al nostre país i formació de farmacèutics en àrees del treball humanitari.

Farmacéuticos sin Fronteras és una entitat que des de la seva creació ha buscat oferir assistència farmacèutica a aquelles poblacions que pateixen la pobresa en la seva pròpia salut. A més, valora el treball del professional de la farmàcia per continuar sent l’ONG del Farmacèutic.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank