Farmacéuticos sin Fronteras ha posat en marxa la nova edició del programa formatiu i de voluntariat internacional ‘Proyecto Boticarios’, amb l’inici del curs de Gestió i Intervenció Farmacèutica en Cooperació i Ajuda Humanitària. En aquesta edició estan matriculats 35 farmacèutics.

Aquesta activitat té una càrrega lectiva de 206 hores, de les quals 190 són online, i 16 presencials (un cap de setmana de juny a Madrid).

Durant els vuit mesos de curs, els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer les eines necessàries per a la gestió d’Organitzacions No Lucratives, les tècniques de disseny i execució de projectes de cooperació internacional, així com les àrees d’actuació del farmacèutic en cooperació al desenvolupament, ajuda humanitària i acció social.

Aquest programa culmina amb la fase d’intervencions pràctiques, en la qual uns 20 alumnes tenen l’oportunitat de participar com a voluntaris en diferents projectes de cooperació farmacèutica i posar en pràctica els seus coneixements. Aquestes sortides es realitzen en el període que va de juliol a desembre i solen tenir una durada aproximada d’un mes.

En els vuit anys de vida del programa s’han realitzat 59 intervencions en 21 països d’Àsia, Àfrica i del Sud i Centre Amèrica. Igulament, s’han format 279 farmacèutics, dels quals 117 han participat en diferents projectes de cooperació al desenvolupament. D’aqueta manera, s’aconsegueix fer valdre la figura del farmacèutic en activitats relacionades amb el medicament i la protecció de la salut de les poblacions més desfavorides.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank