La Fundació Oncolliga ha dut a terme, durant tot el mes d’octubre, amb la col·laboració de la FEFAC, la campanya solidària ‘Sigues una mà amiga’ a les farmàcies de la província de Barcelona, amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama (19 d’octubre). Més de 300 farmàcies ja s’han sumat a la segona edició de la campanya solidària per promoure hàbits de vida saludables per a la prevenció del càncer de mama, femení i masculí, i convidant a tothom a ser mans amigues d’Oncolliga.

Des de l’1 d’octubre, les farmàcies adherides a la campanya es converteixen en mans amigues d’Oncolliga i disposen del llapis fluorescent i el punt de llibre solidari, que es pot adquirir per 2 euros. El llapis és una crida a l’acció, per tal de què la societat prengui consciència de la importància de la malaltia i de la necessitat d’incidir en els bons hàbits. Els participants estan cridats a decorar el punt de llibre i participar en la campanya de difusió a les xarxes amb el hashtag #socunamaamiga. La recaptació ajudarà a finançar els programes de suport psicosocial que Oncolliga ofereix a les persones que es troben en un procés oncològic i a les seves famílies.

Oncolliga posa èmfasi un any més, a través de la imatge de dos torsos palpant-se les mames, a la importància de l’autoexploració per detectar precoçment el càncer de mama, ja que pot determinar l’evolució de la malaltia. El suport psicosocial que ofereix la Fundació Oncolliga complementa l’atenció mèdica per disminuir l’estrès psicosocial i les diferents preocupacions que poden sorgir durant tot el procés de la malaltia i també al finalitzar els tractaments.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank