FEFAC felicita a la distribuidora per les noves instal·lacions a Catalunya

La nova seu logística d’Alliance Healthcare se situa en el sector Ca N’Alemany de Viladecans (Barcelona). Amb una inversió de 35 milions d’euros, la nova construcció ocupa una superfície de 25.300 metres quadrats, que representa una superfície logística per atendre les demandes dels productes farmacèutics de les oficines de farmàcia i les necessitats de laboratoris farmacèutics de tot el món. A més, la nova planta està ben comunicada, molt a prop de l’aeroport i la ciutat de Barcelona i té fàcil accés des del Port de Barcelona i les principals vies viàries i ferroviàries.

La inaguruació ha comptat amb una representació institucional encapçalada per la ministra de Sanitat, Carolina Darias; Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball; i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans. Per part de la companyia, Javier Casas, director general d’Alliance Healthcare España; Juan Guerra, SVP, managing director; i Steven Collis, CEO mundial de AmerisourceBergen. L’esdeveniment ha comptat amb la presència de les entitats més representatives del sector de les farmàcies comunitàries i la indústria farmacèutica (laboratoris), entre elles la FEFAC, representada pel seu president, Antoni Torres.

Suport per assajos clínics mundials

Una de les novetats més rellevants de la infraestructura són els recursos logístics i activitats desenvolupats per Alcura, filial especialitzada en serveis per als laboratoris farmacèutics d’Alliance Healthcare. Concretament, la nova planta alberga un hub internacional d’assajos clínics, per la qual passen 500 assajos a l’any.

També destaquen les solucions que Alliance ofereix per a la distribució de les vacunes i tractaments per a la Covid-19. Alloga és la filial de distribució de fàrmacs criogenitzats, que fins a la data comptava a Espanya amb tres congeladors a Toledo. Ara, tindrà presència en les noves instal·lacions de la companyia a Viladecans.

Nova seu i centre logístic d’Alliance Healthcare a Viladecans (Barcelona).
D’esquerra a dreta: Javier Casas, director general d’Alliance Healthcare España; Steven Collis, CEO d’AmerisourceBergen; Carolina Darias, ministra de Sanitat; Carles Ruíz, alcalde de Viladecans; i Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball.
Amb xaleco groc (d’esquerra a dreta): Sofia Barceló, directora de Relacions Institucionals i direcció tècnica d’Alliance Healthcare; Juan Carlos Cabezas, area manager operaciones – zona est; i César Martínez, president d’Alliance Healthcare.
Amb xaleco taronja (d’esquerra a dreta): Ignacio Jané de Rosales, president de SEFAC-Catalunya; Jordi Casas, president del COFB; Joan Soler, president de PIMEC-Baix Llobregat; Matilde Sánchez, presidenta de Fedifar; Jordi de Dalmases, vicepresident del Consejo General de Colegios Profesionales de Farmacéuticos de España; i Antoni Torres, president de FEFAC.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank