Les mascaretes higièniques reutilitzables, fabricades segons normativa UNE0065, estan elaborades per persones en situació d’exclusió social i permeten seguir l’activitat de la FVF a l’Índia per lluitar contra els efectes de la Covid-19

Des de l’empresarial animem a totes les farmàcies a sumar-se a la venda de mascaretes solidàries de la Fundación Vicente Ferrer, l’ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de la India, en els estats d’Andra Pradesh i Telangana.

Les mascaretes de la FVF protegeixen a més d’una persona

Les mascaretes higièniques reutilitzables estan fabricades per persones en situació d’exclussió social, en col·laboració amb A Puntadas, Empresa Social d’Alacant. A més de protegir al portador, permetran seguir amb l’activitat de la FVF a l’Índia per lluitar contra els efectes de la Covid-19.

Situació crítica durant la pandèmia a l’Índia

L’impacte de la pandèmia per Covid-19 sobre la salut i l’economia ha estat devastador en tot el món, especialment entre la població més vulnerable. A l’Índia, amb una realitat socioeconòmica complexa i marcada per la desigualtat i la superpoblació, aquests efectes s’intensifiquen. Primer el confinament i ara les restriccions per la pandèmia, han privat a la població, en molts casos, dels seus mitjans de vida habituals, i sense els recursos necessaris per atendre les necessitats bàsiques. 

Compra de mascaretes o donacions

Us proposem una via de col·laboració amb la FVF i la seva causa mitjançant la compra de mascaretes solidàries o fent una donació. Per comprar mascaretes pots posar-te en contacte amb Dolors Cano (dcano@fundacionvicenteferrer.org / 615 228 996). També et facilitem les dades bancàries per les donacions. Caixabank ES19 2100 0791 1802 0011 1252. Recorda indicar el nom del remitent (Farmàcia +CIF) i el concepte (Farmacias con India). 

DESCARREGA EL DOSSIER DE LES MASCARETES DE LA FVF

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank