La distribuïdora farmacèutica va reunir dijous passat a Saragossa a més de tres-cents professionals del sector.

Alliance Healthcare va celebrar el seu centenari amb un acte institucional a la ciutat de Saragossa dijous passat, 3 d’octubre, envoltat de professionals del sector salut, farmacèutics, representants de la indústria i de les institucions professionals de la companyia.

Va ser una nit de celebració però també de reconeixements, ja que la distribuïdora va voler compartir els 100 anys amb totes les persones, empreses i institucions que han format part de la seva trajectòria.

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) va ser una de les institucions reconegudes, juntament amb el Consell General de COF i la Sociedad Española de Farmacia Familiar y Comunitaria (SEFAC).

El motiu del reconeixement de la FEFAC ha estat el llançament d’un nou model de factura i albarà per facilitar la gestió diària de la farmàcia (Projecte UNICOM). Alliance Healthcare i FEFAC signaven l’acord de col·laboració per implantar el model UNICOM a principis de gener.

La campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’, que ofereix fotoprotectors de qualitat a pacients amb lupus gràcies a la participació de distribuïdores, col·legis de farmacèutics i associacions de malalts, també ha contribuït a aquest reconeixement d’Alliance Healthcare. Aquest reconeixement es produeix justament després del rellançament de la campanya, gràcies a la incorporació al projecte ‘Frena el sol, frena el lupus’ de la marca ISDIN.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank