La FEFAC va participar el passat 28 d’abril en una reunió de l’Escola Montserrat de Rubí amb farmacèutics titulars i alumnes per parlar de l’FP Dual.

Antoni Torres, president de FEFAC, acompanyat de Montse Ruiz, responsable de relacions externes de FEFAC, va destacar la importància d’involucrar-se en la formació dels joves que estudien per ser tècnics de farmàcia i parafarmàcia.

Torres va explicar als titulars els avantatges de l’FP Dual. Aquesta permet a l’oficina de farmàcia disposar de professionals qualificats, adaptats a les seves necessitats. A més, els aprenents adquireixen els coneixements sobre els equipaments, processos i valors de la farmàcia.

Els titulars van aprofitar la trobada per realitzar preguntes al president de la FEFAC relacionades amb la professió farmacèutica, el sector i la mateixa empresarial.

Els estudiants van detallar les motivacions que els han portat a escollir la branca d’auxiliar de farmàcia. A partir d’aquí, va iniciar-se un diàleg de preguntes i respostes amb ells.

Alguns dels dubtes estan relacionats amb l’accés al grau de farmàcia des dels cicles formatius. Actualment, només es pot accedir des del grau superior. També preguntes relacionades amb les competències dels tècnics, com per exemple si poden preparar SPD o fer el control dels paràmetres biomètrics com la tensió arterial, l’hemoglobina glicada o el colesterol. La resposta és sí, sempre que ho facin sota la supervisió d’un farmacèutic.

Va ser una trobada molt enriquidora i amena per ambudes parts.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank