L’objectiu de la trobada és abordar les inquietuds de professionals per donar resposta a les necessitats de salut de la població catalana i el sistema sanitari públic de Catalunya.

La consellera de Salut, Alba Vergés, presideix aquest fòrum de diàleg professional, en el que hi participen col·legis de professionals, societats científiques, organitzacions sanitàries i sindicals, i entitats ciutadanes.

Per la consellera Alba Vergés, els tres eixos principals d’aquesta cimera seran elaborar un diagnòstic compartit, definir accions a curt termini i planificar una estratègia a llarg termini per respondre, d’aquesta manera què necessita la ciutadania de Catalunya.

Alba Vergés va anunciar la celebració d’aquesta cimera, el passat 29 juny, davant la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya, com un dels objectius i eixos d’actuació del Departament per aquesta legislatura. “Aquest és un compromís clau i clar: però no perquè el definim nosaltres, sinó perquè és una necessitat de país, del sector, per atendre allò que la gent ens demana: encarar els reptes de salut, amb èmfasi però atenent què necessiten els professionals”, assegurava la consellera de Salut.

La titular de Salut reiterava el seu agraïment als professionals de la salut “per l’esforç en els anys més complicats, minimitzant l’impacte cap a la ciutadania, prioritzant la vocació i defensant principis del sistema de salut com el de la universalitat”.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank