D’esquerra a dreta: Raül Font-Quer, vicepresident de l’AFET; Josep Pallarès Marzal, rector de la Universitat Rovira i Virgili; Eduardo Cacho, president de l’AFET i vocal de la Junta Directiva de la FEFAC; i Mª Esther Fernández Cab´ré, tresorera de l’AFET.

La FEFAC s’ha reunit aquesta setmana amb el rector de la Univeritat Rovira i Virgili en una productiva reunió en la qual es van intercanviar idees i es van discutir possibles formes de col·laboració entre totes dues entitats.

Josep Pallarès Marzal, rector de la Universitat Rovira i Virgili, va entrevistar-se amb el president de l’AFET i vocal de la Junta de la FEFAC, Eduardo Cacho; el vicepresident de l’AFET, Raül Font-Quer; i Mª Esther Fernàndez Cabré, tresorera de l’AFET.

Durant la trobada, els representants de l’AFET i de la FEFAC van exposar la importància de la formació i la recerca en l’àmbit de la farmàcia i van destacar la necessitat d’establir vincles més estrets amb la universitat per poder treballar junts en projectes conjunts.

El rector de la Universitat Rovira i Virgili, per part seva, es va mostrar molt interessat en la proposta de col·laboració i es va comprometre a estudiar possibles vies de col·laboració. En aquest sentit, va destacar la importància de treballar de manera conjunta per a millorar la formació dels estudiants de farmàcia.

En la reunió es van posar sobre la taula diferents idees i propostes per a dur a terme aquesta col·laboració, que podrien incloure l’organització de conferències conjuntes, la realització de projectes de recerca conjunts o la posada en marxa de programes de formació específics.

Els assistents van coincidir en la importància d’establir aquesta relació de col·laboració i es van mostrar molt optimistes respecte a les possibilitats de treballar junts en el futur.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank