Tots els titulars de farmàcia que es facin socis de l’empresarial abans del 31 de desembre de 2020 es beneficiaran de l’alta i la quota del primer semestre de manera totalment gratuïta. Truca’ns i t’informarem!

“Junts hem fet camí, units escriurem el futur” és el lema del nostre 30 aniversari. Un 60% de les farmàcies catalanes formen part de l’empresarial i el nombre de socis continua creixent diàriament. Aquests 30 anys, la unió dels associats ha estat la força i el motor que ens ha permès defensar la farmàcia en els moments més complicats i seguir avançant. Vam néixer als anys 90 per negociar el conveni col·lectiu i els interessos empresarials dels titulars d’oficina de farmàcia, i a poc a poc vam anar incorporant els serveis que oferim actualment, donant sempre resposta a les necessitats dels farmacèutics.

Si estàs interessat a fer-te soci, només cal que omplis el formulari que trobaràs a la web de la FEFAC
i ens posarem en contacte amb tu.

Una altra opció és omplir la butlleta d’alta adjunta i enviar una foto per WhatsApp al número de telèfon 682 92 31 53.

Si tens dubtes, pots contactar amb l’oficina trucant al 93 323 24 22 o enviant un e-mail a fefac@fefac.cat

Borsa de treball
Actualment, la FEFAC disposa d’una borsa de treball de referència on 7 de cada 10 farmacèutics troba el professional que necessita. Durant l’emergència sanitària de la covid-19, hem creat una borsa de treball d’emergència, i actualment disposem de currículums d’estudiants que volen ser contractats de cara al setembre en modalitat FP Dual de diferents branques.

Formació presencial i online
Organitzem jornades formatives i conferències amb temàtica d’interès per als socis. Destaquen les sessions sobre el conveni col·lectiu, on els associats traslladen les seves aportacions i opinions, o els cursos que es realitzen anualment de pírcings i dermocosmètica. Aquest 2020, hem llançat una plataforma de formació online per facilitar l’accés a la formació a les farmàcies de tot el territori, on s’ofereixen formacions per millorar les habilitats professionals, innovació, emprenedoria i digitalització, entre d’altres.

Els millors assessors gratis
Els socis poden realitzar consultes gratuïtes, tant per telèfon com per e-mail, als nostres experts col·laboradors, en l’àmbit laboral, fiscal, legal, TIC’s i protecció de dades, botigues online i subvencions.

Informació i comunicació constant
La FEFAC informa diàriament sobre l’actualitat del sector i les novetats que poden afectar els farmacèutics com a titulars a través de la newsletter diària, un servei bàsic per rebre tota la informació d’interès a la bústia de correu electrònic. A part de les notícies sobre actualitat general, tractem de respondre qualsevol dubte, proposta, informació, opinió, queixa, etc. que ens plantegen els associats. A part de la secció de notícies destaquen les seccions de “L’Assessor Respon” i “El Semàfor del soci”, on fomentem la participació i l’opinió de tothom.

Atenció propera
Un dels aspectes que més valoren els nostres associats és l’atenció que oferim des de les nostres oficines. El personal de la FEFAC atén les consultes de manera professional i molt propera, de dilluns a divendres, de 9 a 20.00 hores.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank