Antoni Torres, president de la sectorial de salut i social de PIMEC, demana diàleg i estabilitat per la salut, la cura i benestar de tothom.

Foment de Treball i PIMEC han presentat avui a Barcelona el manifest A favor del progrés de Catalunya’. El document ha estat presentat conjuntament per les dues entitats davant dels mitjans de comunicació, el teixit empresarial i la societat en general.

L’acte de presentació del manifest amb 10 punts sobre el conflicte de Catalunya, que ha tingut lloc a la seu de Foment del Treball, ha comptat amb la participació del president de PIMEC, Josep González, i el president de Foment, Josep Sánchez-Llibre.

També han participat membres d’ambdues entitats i representants de diferents sectors econòmics. Així, l’acte ha comptat amb la presència de Jordi Mestre, president del Gremi d’Hotels de Barcelona; Antoni Torres, president de la sectorial de Salut i Social de PIMEC; Gerard Esteve, de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya; i Josep Soto, president de PIMEC Joves.

Diàleg i estabilitat per la salut de les persones

Antoni Torres, president de l’empresarial, ha participat en aquest acte com a president de la sectorial de Salut i Social de PIMEC. En la seva intervenció, Torres ha dit que el sector de la salut i social necessita molt especialment “estabilitat”, “donat que treballa amb persones fràgils, malaltes, amb capacitats diferents, envellides o dependents”.

El president de la sectorial de Salut i Social de PIMEC ha destacat la necessitat d’estabilitat, “que només es pot aconseguir amb diàleg i absència de violència” per oferir amb qualitat els serveis sanitaris i socials. També ha afegit: “Sense diàleg no hi ha estabilitat, sense estabilitat no hi ha inversions i sense inversions no hi ha llocs de treball, un altre dels béns més preuats que entra en risc”.

Peticions de la sectorial de Salut i Social de PIMEC

Antoni Torres ha demanat que es preservin els drets dels ciutadans a l’atenció sanitària i social, “evitant que res ho impedeixi”. També ha demanat que aquesta situació “no afecti negativament les condicions de treball dels professionals que la desenvolupen, tant en l’entorn privat com en el públic”. Finalment ha demanat que es treballi per assolir, mitjançant el diàleg, “el clima de convivència habitual el més ràpid possible”.

“Cal assolir-ho, doncs, des de la nostra feina, de la normalitat i de l’estabilitat, en depèn la salut, la cura i el benestar de tots”, ha conclòs.

Documents descarregables

Manifest a favor del progrés de Catalunya

Intervenció d’Antoni Torres, president de la Sectorial de Salut i Social de PIMEC

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank