Inici 9 Actualitat 9 ‘Frena el sol, frena el lupus’ Catalunya arriba a les 200 farmàcies

‘Frena el sol, frena el lupus’ Catalunya arriba a les 200 farmàcies

13 maig, 2019 | Actualitat, Recull de premsa, Empresarials, FEFAC, RSC, Sanitària

‘Frena el sol, frena el lupus’ és una iniciativa de la Fefac per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones amb lupus

La campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’ celebra aquest mes de maig, amb motiu del Dia Mundial del Lupus, haver arribat a les 200 farmàcies a Catalunya. Aquesta iniciativa va néixer a Catalunya l’any 2015 amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Lupus Eritematós Sistèmic (ACLEG) a les farmàcies catalanes.

Les farmàcies d’Aragó s’hi van sumar l’any 2016. Després, l’any 2017, ‘Frena el sol, frena el lupus’ va presentar-se a Astúries, Madrid i Sevilla. L’any passat es va implantar a Granada, Múrcia i Pontevedra. Aquest 2019 s’ha presentat a Cantàbria i, actualment, la Fefac està en contacte amb diferents col·legis per seguir presentant-la.

Gràcies a les 625 farmàcies que participen es dóna cobertura al 51% dels malalts de lupus a Espanya. Des de l’empresarial destaquem que aquest projecte només és possible gràcies a Ferrer i Alliance Healthcare, que van creure en ell des del principi. També gràcies a la distribució, a Catalunya va ser Fedefarma, i als col·legis de farmacèutics.

Cartell de farmàcia participant

‘Frena el sol, frena el lupus’ ha dissenyat un cartell perquè les farmàcies participants puguin posar-lo a la porta del seu establiment.

Gràcies al cartell, pacients i familiars poden identificar les farmàcies inscrites a ‘Frena el sol, frena el lupus’. Aquests cartells, a més de servir per identificar les farmàcies participants, ajuden, a la vegada, a continuar difonent aquesta iniciativa entre la població. Actualment aquesta iniciativa dóna cobertura a més de la meitat dels pacients de lupus de tota Espanya.

Sóc farmàcia i vull apuntar-me a la la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’

0 Comments

Submit a Comment